Jahmmi и Bashment ще са част от изпълнената с ямайски дух и настроение вечер на 11 февруари, в която ще забият своите ритми и сетове преди култовите Mellow Mood на сцената на Sofia Live ClubРодни звезди от българската реге сцена стават част от Европейското турне на водеща банда в жанра

Пригответе се за една незабравима нощ на реге музика.  Mellow Mood идват в България, като част от Европейското им турне Mañanа, което е промо на последния албум на бандата. Mañana е записан, миксиран и продуциран от култувия Paolo Baldini Dubfiles.

Българските фенове на регето са добре запознати с творчеството на Mellow Mood, които имат зад гърба си стотици хиляди последователи в социалните мрежи, европейско признание и участия на фестивали от ранга на Rototom Sunsplash и Sziget.

Италианските реге машини с подкрепата на родните Jahmmi и Bashment обещават този концерт да бъде незабравим.

Не пропускайте възможността да видите Mellow Mood в действие и да изпитате уникалната енергия характерна за реге концертите. Пригответе се да изживеете най-добрата нощ в реге музиката

Вратите отварят точно в 20:00 часа.

Bashment – 21:00, следва Jahmmi и Mellow Mood

Ще се видим в Sofia Live Club на 11 февруари за една вечер, изпълнена с добро настроение, страхотна музика и атмосфера, която няма да искате да пропуснете.